Eğitimde bilimsel vizyona odaklanarak, sanal gerçeklik teknolojisi ile zamandan ve mekandan bağımsız bilimsel laboratuvar deneylerinin yapılmasını sağlayan sanal gerçeklik platformu VRLab Academy ile işbirliği yapılmaktadır. VRLab Academy ile öğrencilerin teorik olarak almış oldukları derslerin laboratuvar uygulamalarını yaparak bilim alanında derinleşmelerine ve akademik performanslarına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Bu sayede Yenilikçi Eğitim Ekosistemi'nde yer alan öğrencilerimiz için, başarı tasarımını hedefleyen, fizik, kimya, biyoloji, alanlarındaki laboratuvar uygulamalarından popüler bilim, nükleer fizik laboratuvarlarına kadar farklı bilimsel kategorilerde sanal gerçeklik teknolojisi ile deney yapma fırsatı sağlanmakta ve Her öğrencinin, kendi potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarmasına imkan verilmektedir.