1Bilgisayar Laboratuvarı

Kampüsümüz içinde lise binasında yer alan bilgisayar laboratuvarından, anaokulundan liseye kadar tüm öğrencilerimiz; “ Bilişim Teknolojileri ve Bilişim Garaj Akademi” dersleri kapsamında, ayrıca öğretmen kontrolünde araştırma ve proje geliştirme süreçlerinden yararlanmaktadır.

23D Sınıf

Üç boyutlu teknoloji sistemi ile öğrencilerimiz derslerini daha eğlenceli ve heyecanlı işlemektelerdir. Okulumuzda fen bilimleri, fizik, kimya, biyoloji, matematik ve coğrafya dersleri; sınıf ortamının dışında da hazırlanan görsel içeriklerle öğrencilerimize üç boyutlu olarak sunulmaktadır.

3Fen ve Teknoloji Laboratuvarları

Okulumuzda ilkokul, ortaokul ve lisede fen bilimleri, fizik, kimya ve biyoloji derslerinin uygulamalarında ayrıca “Fen Fun” ve “Fen Mucitleri” kulüp derslerinde etkin olarak kullanılan iki adet laboratuvarımız bulunmaktadır.

4Konferans Salonları

Okulumuzda küçük grup toplantı, sunum, gösteri gibi amaçlar için kullanılan bir adet; profesyonel toplantı sunum, gösteri gibi amaçlar için kullanılan bir adet olmak üzere toplam iki adet konferans salonumuz bulunmaktadır.

• Profesyonel konferans salonumuz 520 seyir kapasiteli, akustik açıdan özel malzemeler ile yapılandırılmıştır.
  • Bu salonda bulunan kulisler, prova odaları öğrenciler için kolay ve rahat kullanışlı bir ortam sağlamaktadır.
  • Fuaye, sergi alanları bol ışık alan ve geniş yapılara sahiptir. Bu merkezde sergileme olanağı buldukları etkinlikler ile öğrencilerimiz özgüvenlerini rahatlıkla ortaya çıkartıp, sosyal açıdan gelişimlerini devam ettirmektedir.
  • Kültür Merkezimizde kongre, panel, seminer, kurs, konferans, tören, tiyatro, konser, resital, bale, dans, halk dansları, müzayede, sergi ve kermes gibi etkinliklerin yapılabileceği her türlü donanıma sahip uygun alanlar mevcuttur.
  • Öğrencilerimiz derslerde, kulüplerde planladıkları tiyatro oyunlarını, müzik ve şiir dinletilerini, yıl sonu gösterilerini, milli bayram ve anma törenlerini bu profesyonel ortamda sergileme olanağı bulmaktadırlar.