1VEX TED MÜHENDİSLİK KULÜBÜ

Öğrencilerin STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) becerilerini geliştirmeyi amaçlayan ve robotik yarışmalarına katılım sağlayan. TED VEX Robotics, öğrencilere STEM alanlarında pratik deneyim kazandırmayı hedefleyen ve uluslararası alanda tanınan bir robotik kulübüdür.

TED VEX Kulübü, öğrencilere STEM alanlarında bilgi ve beceri kazanma fırsatı tanır. Elektronik, programlama, mühendislik ve matematik gibi alanlarda pratik deneyim edinmelerini sağlar.

TED VEX Kulübü, öğrencilere pratik beceriler kazandıran, yaratıcılıklarını geliştiren ve STEM disiplinlerinde ilgili kariyerlere yönlendiren bir ortam sağlar. Ayrıca, öğrencilerin problem çözme yeteneklerini, takım çalışması ve liderlik becerilerini artırmalarına da yardımcı olabilir.

2DÜNYA KÜLTÜRLERİ KULÜBÜ

Öğrencilerin farklı ülkelerin kültürlerini tanımak, anlamak ve kutlamak amacıyla bir araya geldikleri bir kulüptür. Kulüp, öğrencilere kültürlerarası anlayış geliştirmeleri, kültür çeşitliliğini kutlamaları ve birbirleriyle etkileşimde bulunmaları için bir platform sunar.

Öğrencilere kültürlerarası anlayış kazanmaları ve küresel bir perspektife sahip olmaları için eşsiz bir fırsat sunan keyifli ve eğitici bir kulüptür.

Kulüp üyeleri, farklı ülkelerin gelenekleri, yemekleri, giyim tarzları, dansları ve diğer kültürel özellikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunurlar. Kültür tanıtımları ve etkinlikleri, üyelerin farklı dünya kültürleri hakkında daha fazla bilgi edinmelerine olanak tanır.

3BASKETBOL

Öğrencilerin basketbol oynamak, spor yapmak, takım çalışması ve rekabet ruhunu geliştirmek amacıyla bir araya geldikleri bir öğrenci kulübüdür.

Basketbol kulübü, öğrencilere spor yapma, rekabet etme, takım çalışması ve liderlik becerilerini geliştirme fırsatı sunarak aktif bir sosyal çevre oluşturmaktadır.

4FUTBOL

Takım sporu olduğu için kulüp üyeleri takım çalışması ve iletişim becerilerini geliştirir. Birlikte oynamak, bir amaç doğrultusunda bir araya gelmek ve birbirleriyle etkileşimde bulunmak, sosyal yetenekleri güçlendirir.

Öğrencilerin kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için bir fırsat sunar. Hem fiziksel hem de zihinsel açıdan kendini aşmak, bireylerin kişisel gelişimine katkı sağlamaktadır.

5VOLEYBOL

Öğrencilerin voleybol oynamak, spor yapmak, takım çalışması becerilerini geliştirmek ve voleybol sevgisini paylaşmak amacıyla bir araya geldikleri bir öğrenci kulübüdür.

Kulüp, üyeler arasında takım ruhu oluşturacak etkinlikler düzenleyerek takım içi iletişimi güçlendirecek oyunlar, etkileşimli aktiviteler organize etmektedir.

6SERAMİK KULÜBÜ

Öğrencilerin seramik sanatı ile ilgili becerilerini geliştirmek, yaratıcılıklarını keşfetmek ve bu sanat dalına ilgi duyan bir toplulukta bir araya gelmek amacıyla kurulan bir öğrenci kulübüdür. Kilin şekillendirilmesi, el yapımı seramik eserlerin oluşturulması, glazelerin uygulanması ve pişirme süreçleri gibi seramik sanatının farklı yönlerini kapsar.

Seramik kulübü, öğrencilere seramik sanatının tarihini ve farklı teknikleri hakkında bilgi edinme şansı sunmaktadır.

7ORKESTRA VE BİREYSEL ÇALGI KULÜBÜ

Öğrencilere müzikle ilgili bir topluluk içinde yer alma ve müzik becerilerini geliştirme fırsatı sunan bir kulüptür. Bu kulüp, geniş bir enstrüman yelpazesiyle müziği kapsar, hem bireysel enstrüman becerilerini hem de orkestra içinde işbirliği yapma yeteneklerini geliştirmeyi amaçlar.

Orkestra ve Bireysel Çalgı Kulübü, müzikle ilgilenen öğrencilere hem bireysel enstrüman becerilerini geliştirme hem de toplu çalma deneyimi kazanma fırsatı sunar. Aynı zamanda sosyal bağlar kurma ve müzikle ilgili tutkularını paylaşma açısından zengin bir ortam oluşturmaktadır.

8FİTNESS KULÜBÜ

Öğrencilere fiziksel aktivite, sağlıklı yaşam tarzı, egzersiz alışkanlıkları ve genel sağlık konularında bilgi edinme ve pratiğe geçirme fırsatı sunan bir öğrenci kulübüdür.

Fitness kulübü, öğrencilere sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinme, fiziksel formunu artırma ve genel sağlıklarını iyileştirme konularında destek sunarak aktif bir ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik eder.

9BASKI RESİM KULÜBÜ

Öğrencilere baskı sanatı konusunda bilgi edinme, becerilerini geliştirme ve bu sanat dalında bir araya gelme fırsatı sunan bir öğrenci kulübüdür. Baskı resim, çeşitli teknikleri içeren bir sanat formudur ve genellikle tahta baskı, linol baskı, kabartma baskı gibi teknikleri kapsar.

Baskı Resim Kulübü, öğrencilere sanatın çeşitli yönlerini keşfetme, yaratıcılıklarını geliştirme ve sanatı toplumlarına tanıtma konularında zengin bir deneyim sunar.

10MODERN DANS KULÜBÜ

Öğrencilere modern dansın temel prensipleri, teknikleri ve ifadesi üzerine odaklanma fırsatı sunan bir öğrenci kulübüdür. Modern dans, geleneksel bale tekniklerinden farklı olarak serbest formda, duygusal bir ifadeye odaklanan ve koreografi üzerine inşa edilen bir dans türüdür.

Modern dans kulübü, öğrencilere sanatsal bir ifade biçimi sunarak duygusal ifade, estetik anlayış ve vücut farkındalığı konularında gelişim sağlar. Aynı zamanda sosyal bir ortam oluşturarak dans meraklıları arasında bağlar kurmalarına yardımcı olur.

11BİLİM SOKAĞI KULÜBÜ

Öğrencilere bilim, teknoloji, mühendislik alanlarına olan ilgilerini artırmak, keşfetmek ve bu alanlarda bilgi birikimlerini geliştirmek için bir platform sağlar. Bu kulüp fen bilimlerinin çeşitli konularında etkinlikler, deneyler, atölye çalışmaları ve bilimle ilgili projeler üzerine odaklanır.

Kulüp, üyelerine düzenli olarak çeşitli bilim deneyleri yapma fırsatı sunar. Bu, kimya, fizik, biyoloji ve diğer bilim alanlarından çeşitli deneyleri içerir.