The Duke of Edinburgh's International Award

TED Eskişehir Koleji ve The Duke of Edinburgh's International Award Türkiye Ulusal Temsilciliği arasındaki Ödül Programı anlaşmasını sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz !! The Duke of Edinburgh?s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği, 21. Yüzyıl becerilerini kazanarak, bu becerileri etkin bir şekilde hayatına aktarabileceği, heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi hayatlarında, yaşadıkları toplumda ve dünyada bir fark yaratmalarını sağlayacak yaşam becerileri ile donatmaktır. 1956 yılında Edinburgh Dükü Prens Philip tarafından kurulduğundan bu yana, 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır.

Ödül programı hakkında detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ...

BTEC

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Veli Bilgilendirme Rehberi   Sag okSürel in Sports
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok K12Net Kullanma Klavuzu   Sag okWeb Mail