Misyon - Vizyon

Vizyonumuz

Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ülkemizin dünya lideri olmasına katkıda bulunan, tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslar arası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmek ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olarak, TED Eskişehir Koleji''nde eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren, mutlu, kendine güvenen, laik, toplumsal değerleri, aile, iş dünyası ile bütünleştirmiş, sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci oluşmuş ve sorgulayarak öğrenen, okulu gerçek bir yaşam alanı olarak gören, bireyler yetiştirmektir.

Misyonumuz

Türk eğitim sisteminin iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmekte örnek ve öncü kuruluşlarından olan Türk Eğitim Derneği’nin eğitimde başarı geleneğini sürdürerek, geleceğin lider kadrolarını, iş insanlarını ve çeşitli meslek alanlarında, sanat ve sporda model olacak önemli bireyler yetiştirmektir.

Sag ok Tam Egitim Bursu Başvurusu   Sag ok Veli Bilgilendirme Rehberi   Sag okSürel in Sports
Sag ok Öğretmen Başvurusu   Sag ok K12Net Kullanma Klavuzu   Sag okWeb Mail
Sag ok Tanıtım Filmleri   Sag ok E-Okul