5-B SINIFI ÖĞRENCİMİZ KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU - 23.06.2013

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu “En Beğendiğim Atatürk Fotoğrafı Anlatımı” ödüllü kompozisyon yarışmasında TED Eskişehir Koleji 5B sınıfı öğrencilerinden Eren VARLIK “Dinlemeyi Bilmek” başlıklı yazısıyla birinci olmuştur. Yarışmanın ödül töreni 21.06.2013 tarihinde Turgut Özakman Gösteri ve Sanat Merkezinde yapıldı. Yarışmada birinci olan Eren VARLIK, ödülünü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler birimi Başkanı Jale Nur SÜLLÜ’den aldı. Ödül töreninde Eren VARLIK’a ailesi ve TED Eskişehir Koleji Türkçe Öğretmeni Esra YILMAZ eşlik etti. Yarışmadan sonra Eren “Böyle anlamlı bir yarışmada birinci olmak beni çok mutlu etti.” diyerek heyecanını ve duygularını aktardı. Ödül töreni izleyenlerin yoğun ilgisiyle devam etti.

Büyük başarısından dolayı öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

En  Beğendiğim Atatürk Fotoğrafı Anlatımı En  Beğendiğim Atatürk Fotoğrafı Anlatımı