Get Adobe Flash player

ESKİŞEHİR'İN ÖNDE GELEN LİSELERİNİN MÜDÜRLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ - 06.12.2012

Eskişehir'deki Fen ve Sosyal Bilimler lisesi ile Anadolu liselerinin müdürleri, TED Eskişehir Koleji Özel Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Erdal’ın konuğu olarak okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz tarafından önerilen il çapında öğrenciler arası bir münazara ligi düzenlenmesi projesi hakkında düşünce alış-verişinde bulunmak için okulumuza gelen müdürler önce öğle yemeği yediler. Daha sonra konferans salonunda Projeler Koordinatörü Oğuz Turan ve Sınıf Öğretmeni Ertan Karayel’den münazara projesi hakkında bilgi aldılar ve yerleşkemizi gezdiler. Davetimizi kabul ederek bizleri onurlandıran Fatih Fen Lisesi Müdürü İsmail Şadanoğlu, Eti Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü İlhan Şan, Kılıçoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Battal Uyar, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Özkan, Muzaffer Çil Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Örs, Salih Zeki Anadolu Lisesi Müdürü Canan Madenoğlu ile Müdür Yardımcısı Vedat Ulubağ, Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Memiş, Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Üzmez, TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi Müdürü Erdoğan Çarkacı ile Müdür Başyardımcısı Fatih Güngör ve Beyhan-Rifat Çıkıllıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Dalar’a şükranlarımızı sunuyoruz.

Lise Müdürleri Toplantısı Lise Müdürleri Toplantısı