THE DUKE OF EDINBURGH'S ULUSLARARASI ÖDÜL PROGRAMI LİDERLERİ ESKİŞEHİR'DE BULUŞTU - 16.04.2018

7 - 8 Nisan 2018 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda okulumuzu The Duke Of Edınburgh's International Award Ödül Koordinatörü Arman Anıl DÜLGER temsil etti. İki gün süren yoğun program dahilinde ödül liderleri şehrimizi Hazine Avı adlı oyunla görevler tamamlayarak gezerken bir yandan da programın içinde yer alan Beceri Geliştirme, Toplumsal Hizmet, Fiziksel Gelişim ve Macera & Keşif aşamalarını bizzat uyguladılar. Ödül Birimlerinde yürütülen faaliyetlerin ve geliştirme çalışmalarının ardından sertifika töreni düzenlendi. Bizimle bu heyecanı ve harika deneyimi yaşayan tüm öğrencilerimiz ve eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

• The Duke of Edinburgh?s

ATATÜRK KÖŞESİ Tasarim Ok Simgesi
Atatürk Kösesi

LİNKLER Tasarim Ok Simgesi