Fark Yaratan Programlar

1TED – KANADA ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI

NovaScotia International Student Program

Türk Eğitim Derneği ile Kanada Hükümeti arasında imzalanan Kanada Eğitim Anlaşması kapsamında tüm TED okulları öğrencileri kültürlerarası öğrenci değişim programına katılıp, denkliklerini alarak bir üst sınıftan tekrar TED okullarında eğitime devam etme ve çift diploma alma hakkına sahiplerdir.

• Çift Diploma programı ile öğrencilerimiz sınavsız geçiş hakkına sahip olarak Kanada üniversitelerine doğrudan giriş hakkı elde eder.
  • Kanada Çift Diploma Programı ile öğrencilerimiz kültürü yerinde yaşayarak dil becerilerini geliştirir.
  • Öğrencilerimiz aldıkları sertifika ile dünya çapında prestijli üniversitelere kabul şanslarını arttırır.
2BTEC

Açılımı eğitimsel mükemmellik anlamına gelen ve yurt dışındaki üniversitelere geçişte İngiltere’nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexcel’in denklik kabul ettiği BTEC programı, öğrencilere mesleki yeterlikler kazandırmayı amaçlayan, uygulama odaklı, pratik ve canlı bir eğitim modelidir.

BTEC programları ile öğrencilerimize, yükseköğretime girişte gerekli olan becerileri kazandırmak, onların hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlikleri kazandırmak ve onları sektörün önde gelen firmaları için tercih edilen bireyler haline getirmek hedeflenmektedir.

3The Duke of Edinburgh
TED Eskişehir Koleji olarak The Duke of Edinburgh’s International Award Türkiye Ulusal Temsilciliği’nin denetimi eşliğinde yürüttüğümüz Ödül Programı öğrencilerimizin kendilerini ‘’hibrit insan’’ modeline uygun bir dünya vatandaşına dönüştürmek için çıktıkları yolda öğrencilerimizle beraber yürüyoruz. The Duke of Edinburgh’s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği, 21. Yüzyıl becerilerini kazanarak, bu becerileri etkin bir şekilde hayatına aktarabileceği, heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Program Beceri Geliştirme, Fiziksel Gelişim, Toplumsal Hizmet, Macera ve Keşif başlıkları altında 4 farklı kategoride sürdürülmekte olup, katılımcılar 6 ay boyunca her hafta bu kategorilerde kendi seçtikleri aktiviteleri gerçekleştirerek kendilerini her açıdan geliştirmektedirler. Programının amaç;ı gençleri hayatlarında, yaşadıkları toplumda ve dünyada bir fark yaratmalarını sağlayacak yaşam becerileri ile donatmaktır. 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır ve hemen hemen her ülkede binlerce üniversite tarafından tanınmakta olup başvurularda öğrenci kabulünde öncelik sebebidir.